Praktijkadres

Betty Douma

De Jagersherne 7

8651 CJ IJlst 

 

Bereikbaarheid

Met de auto vanuit Heerenveen/Joure richting Sneek. In Sneek gaat de snelweg over in de stadsrondweg Zuid (N7) richting Bolsward. Na de 1e houten brug, die over de weg loopt, neemt u de afslag rechts en vervolgens op de rotonde de 3 afslag (N354) richting IJlst/Lemmer. Vanuit A7/Bolsward gaat in Sneek de snelweg eveens over in de stadsrondweg Zuid. Na de 1e houten brug, die over de weg loopt, neemt u de 1e afslag rechts IJlst/Lemmer. 

Op de eerstvolgende rotonde rechtdoor, 2e afslag, en bij de ovonde neemt u de 1e afslag, richting IJlst (de Sudergoweg). Op de kruising rechtdoor en vervolgens de 1e weg rechts (de Sanhorst) en dan weer meteen rechts het hofje van de Jagersherne op. De nummering loopt door. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat.                                                                                                                                                                    

IJlst is ook met de trein te bereiken. Vanaf het station is het ongeveer 20 minuten lopen. U gaat via de Stadslaan en neemt na de brug, op de overkluizing, de 1e afslag links. Vervolgens neemt u de  3e afslag rechts (de Sanhorst) en buigt u linksaf de Jagershere op. De nummering loopt door. Nummer 7 bevindt zich aan het eind.

 

Aanmelden

U kunt zich  telefonisch bij mij aanmelden op

0515 - 53 37 77 of

06 - 435 443 57

U kunt een voicemailbericht inspreken op 06 - 435 443 57, dan bel ik u zo snel mogelijk terug.

U kunt zich ook altijd aanmelden via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Openingstijden praktijk

Maandag tot en met vrijdag van 9.00 - 17.00 uur

Buiten deze openingstijden is een afspraak op de avond eveneens mogelijk.